Showroom led verlichting
Downlights shworoom

Mag het licht aan?

Auto's verkoop je makkelijker in het goede licht

>8
Jaar ervaring
24/7
Storingsdienst
10
Fulltime medewerkers

>150

Fulltime medewerkers
Mercedes Gomes showroom

Showroom verlichting

Na een lange online zoektocht komt die klant uiteindelijk naar de showroom. Laat die klant dan overrompelen als de showroom betreden wordt. Een auto knalt letterlijk de showroom uit onder het juiste licht. Metallic zal gaan sprankelen en lichte beschadigingen niet opvallen. 


Nog te vaak maken we mee dat autobedrijven de auto's buiten afleveren na de overstap op led verlichting. Vermijd daarom led panelen, en ga voor minimale reflectie door spots te gebruiken in een hoge mate van kleurechtheid. Leg accenten aan in warme tinten zodat je een informele plek creëert waar deals tot stand kunnen komen.

Werkplaats autobedrijf led

Werkplaats

Het groot voordeel voor lichtontwerpers, en tevens een grote valkuil, zijn de vaste werkplekken die we in werkplaatsen vaak zien. Juist armaturen rondom de auto maakt dat we optimaal licht voorzien in de wielkasten, onder de motorkap en aan de zijkanten. Zo maken we werken in de automotive leuker, makkelijker en efficiënter. 

Voor wasstraten zijn aanvullende eisen. Daar komen zaken als vandalisme, chemische stoffen en vocht samen. Niet alle armaturen zullen lang meegaan in een dergelijke omgeving. Onze specialisten staan je graag bij, omdat zij vrij zijn in merk en armatuursoort is een goede oplossing binnen handbereik. 

Spuitcabine led verlichting

Spuitcabine

De spuitcabine is hét onderscheidende vermogen van de schadeherstel bedrijven. Een bijzondere plek, we hebben met zowel kleur- en kwaliteitscontrole te maken als voldoende werklicht in combinatie met hoge temperaturen en explosievrije armaturen. 

We hebben meerdere cabines succesvol verlicht, mede in het Tuned by SIL label. We passen armaturen zo aan, dat ze voldoen aan de hoge eisen in de schadeherstel sector. Op kleurechtheid, levensduur en opbrengst.

De voordelen van led verlichting

  • Bespaart >50% aan energie
  • Is comfortabel door gebruik te maken van optieken
  • Is perfect te dimmen, desgewenst volledig geautomatiseerd
  • Gaat 100.000 uur mee
  • Kan, in de juiste uitvoering, tegen temperaturen van 80 graden en vocht
  • Lagere onderhoudskosten 
  • Start gelijk op zonder te knipperen
  • Ook voor Food omgevingen

Klanten aan het woord

Autobedrijf Weerheim

Al jaren de partner voor ons als het gaat om verlichting van onze werkplaatsen! Harm luistert, denkt in oplossingen en staat ook klaar als het om garantie gaat!

 

Mainetti - Helmond
Afgelopen periode heeft "Sterk in Led" voor ons de installatie volgens de geldende NEN-normen in orde gemaakt.
 Ook hebben ze voldaan aan de verlichting opbrengst die was gevraagd.
Ron van Vossen - Pfeiffer Vacuum

Prima advies in combinatie met een zorgvuldige en probleemloze installatie. Inmiddels al veel led-panelen laten installeren.


                   

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

                 

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?