Led terreinverlichting

Personeel wil veilig naar huis

Minimaliseer de kans op overval en inbraak met goede verlichting

>8
Jaar ervaring
24/7
Storingsdienst
10
Fulltime medewerkers
>150
Projecten gerealiseerd

Veilig naar huis

Bij bedrijven is veel te halen, dat is algemeen bekend. Maak inbrekers en overvallers zichtbaar, en zorg voor voldoende verlichting rondom het pand en op de parkeerplaats. Jouw medewerkers verdienen het om na een dag werken veilig naar huis te gaan. Goede verlichting helpt daarbij.

Juist in de avonden, als het donker is en de laatste medewerker afsluit, is het voor criminelen een uitgelezen moment om toe te slaan. Licht heeft een afschrikkende werking, en men kan tijdig hulp vragen als ze mensen rond het pand zien lopen. Zien is gezien worden!  

Help, de buren!

Oké, we kunnen ook teveel licht maken. Zeker als we op de rand van een woonwijk of bij een natuurgebied een terrein moeten verlichten. Er is, uiteraard, regelgeving voor de verlichting van terreinen. Zodat we niet onnodig insecten aantrekken, de buren wakker houden of het verkeer in gevaar brengen. 

Onze engineers zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en zullen adviseren op basis van de situatie, het bouwbesluit en de NEN-normeringen. Zodat we een ontwerp realiseren waar iedereen blij mee is.

Ook buiten: sensoren!

Veel verlichting brand in de nacht voluit. Dat hoeft niet, en is ook eenvoudig te voorkomen. Veel merken hebben de mogelijkheid voor een zogenaamde "berekende nachttijd". Met deze optie dimt de verlichting in de nacht terug met 50%. Combineer dat met een schemer- en bewegingsmelder, zodat er alleen licht is wanneer nodig. 

De voordelen van led verlichting

  • Bespaart >50% aan energie
  • Is comfortabel door gebruik te maken van optieken
  • Is perfect te dimmen, desgewenst volledig geautomatiseerd
  • Gaat 100.000 uur mee
  • Kan, in de juiste uitvoering, tegen temperaturen van 80 graden en vocht
  • Lagere onderhoudskosten 
  • Start gelijk op zonder te knipperen
  • Ook voor Food omgevingen

Klanten aan het woord

Hans Kriegers - Mainetti

Afgelopen periode heeft "Sterk in Led" voor ons de installatie volgens de geldende NEN-normen in orde gemaakt.
 Ook hebben ze voldaan aan de verlichting opbrengst die was gevraagd.
 
Ron van Vossen - Pfeiffer Vacuum
Prima advies in combinatie met een zorgvuldige en probleemloze installatie. Inmiddels al veel led-panelen laten installeren.
Wim Groothuis - PFT Profiles
Heel zorgvuldig voortraject met goed advies, film en 3d animatie. De montage ging heel prettig en we zijn super tevreden met onze nieuwe lichtlijnen in combinatie met het lichtmanagementsysteem. 
                   

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

                 

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?