Led verlichting voor fabriek en bedrijfshal

Als omstandigheden om veel licht vragen

Ons specialisme: zware industrie

>8 Jaar ervaring

Directe inkoop - beste prijzen

Onafhankelijk van merk

>150 Projecten afgerond

Smeltoven en led

Hoge temperaturen

Smeltovens, droogcabines en hoge hallen met platte daken. De temperatuur in de bedrijfshallen kan snel oplopen. Sterk in Led heeft een ruim assortiment armaturen die tegen hoge temperaturen kunnen, zónder dat dit direct een dure special is. 


Of het nu gaat om lijn- of puntverlichting, we zorgen er altijd voor dat de temperaturen geen beperkingen geeft als het gaat om betrouwbaarheid, lichtopbrengst en comfort. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende licht om altijd door te werken. Momenteel kunnen we temperaturen van 60 graden aan als standaard armatuur, specials gaan tot 80 graden. 

Betonfabriek led

Stoffige omgevingen

Stof, (las)rook en vuil, inherent aan de maakindustrie. Er wordt gelast, met smeermiddelen gewerkt of grondstoffen die vervuilen. We hebben legio bedrijven voorzien van duurzame verlichting die voor exact dezelfde uitdaging stonden. Juist omdat we geen armaturen maken, kunnen we cherry-picking doen bij A-merken die nadenken over de zware industrie. We hebben gegarandeerd een armatuur wat bestand is tegen de meest vervuilende omgevingen. 
Productie fabriek led

Build to last

Standaard antwoord voor de industrie: verlichting moet lang meegaan, veel licht geven en niet verblinden. Allemaal eisen die we standaard hanteren. Energiebesparing is een nuttig bijkomend effect, en versnellen we met lichtmanagement. Om bovenstaande redenen hebben we voor industriële verlichting standaard 10 jaar garantie. Ook op arbeid.

De voordelen van led verlichting

  • Bespaart >50% aan energie
  • Is comfortabel door gebruik te maken van optieken
  • Is perfect te dimmen, desgewenst volledig geautomatiseerd
  • Gaat 100.000 uur mee
  • Kan, in de juiste uitvoering, tegen temperaturen van 80 graden en vocht
  • Lagere onderhoudskosten 
  • Start gelijk op zonder te knipperen
  • Ook voor Food omgevingen

Klanten aan het woord

Wim Groothuis - PFT Profiles

Heel zorgvuldig voortraject met goed advies, film en 3d animatie. De montage ging heel prettig en we zijn super tevreden met onze nieuwe lichtlijnen in combinatie met het lichtmanagementsysteem. 

Miedema VOF meubelstoffeerderij
Wat een superservice en betrouwbaarheid!! Onlangs ons hele bedrijfspand voorzien van led-verlichting naar volle tevredenheid! Snel, vakkundig en vooral heel klantvriendelijk.. een dikke 10 van ons ! Ga zo door .. ik raad jullie bij iedereen aan !! 
Ron van Vossen - Pfeiffer Vacuum

Prima advies in combinatie met een zorgvuldige en probleemloze installatie. Inmiddels al veel led-panelen laten installeren.


                   

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

                 

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?