Groothandel in led verlichting

Samen realiseren we de mooiste projecten

Plenty of space for a smooth sub-title!

Advies van specialisten

Directe inkoop - beste prijzen

Ondersteuning tijdens uw project

Foto met bus SIL

Led's meet

Lichtplan op maat

Voor ieder project maken we een lichtplan op maat. Zo garanderen we dat jouw project exact wordt zoals beloofd. Geheel conform bestek en conform de gedragscode van de NSVV.


Daarbij dient het lichtplan als een basis voor werk- en revisie tekeningen zodat in de executie van het plan alles soepel verloopt. Als het gewenst is verstrekken we bij opdracht de DWG-tekeningen en/of de DIALux file.

Directe inkoop 

Sterk in Led heeft een directe inkoop bij wereldspelers in de markt. Al onze leveranciers leveren kwaliteit en produceren in Europa. We minimaliseren de import uit China, ook wij hebben hier ons leergeld betaald. 


Onze afname in de projectverlichting maakt dat we grote inkoopvolumes hebben. We dragen zelf de projectverantwoordelijkheid, maken onze eigen ontwerpen en doen eigen acquisitie waardoor we in staat de beste prijzen aan te bieden voor verlichting en lichtmanagement. 

Tuned by SIL

Wij maken geen armaturen, wij maken ze alleen beter. Onder het Tuned by SIL label verzorgen we onder andere:

- Ombouwen naar dubbelfunctie noodverlichting
- Spuiten van armaturen
- Ombouwen naar DALI dimbaar

 

Daarnaast is ook prefab assemblage mogelijk, zoals het vooraf monteren van stekkers en connectoren en om- en verpakken naar bulk om de snelheid in een project te garanderen.

Runners 

Sterk in Led bied een select assortiment armaturen aan tegen projectprijzen. De runners zijn samengesteld met één voorwaarde: keep it simple. Hoe frustrerend is het om bij de TU, Rexel of andere groothandel door een eindeloze lijst armaturen te scrollen? SIL heeft een compleet overzicht op een shortlist. Hier houden we ook een eigen voorraad voor aan, waarmee snelle levering is gegarandeerd.

Lichtmetingen

Sterk in Led voert lichtmetingen uit conform NEN1891. Dat kan voor aanvang van een project zijn, om een project conform BREEAM eisen af te ronden of als 0-meting. Onze meetapparatuur is ook te huur voor partners. Zo heb je altijd het juiste gereedschap, met of zonder handjes, om jouw project tot een succes te maken.