Led kantoorverlichting

Energielabel C is bijna verplicht

Maak nú de keuze voor led en profiteer van fiscaal voordeel

>8
Jaar ervaring
24/7
Storingsdienst
10
Fulltime medewerkers
>150
Projecten gerealiseerd

Label C

De overheid stelt vanaf 2023 de eis dat een kantooromgeving minimaal energielabel C heeft. Led verlichting is daar de meest logische stap in. Sterk in Led heeft een breed assortiment armaturen en systemen waar efficiency, levensduur en comfort samen komen.


Het leuke: je moet sowieso. Als je nu de keuze maakt, kan je nog profiteren van fiscale voordelen die led verlichting te bieden heeft. Want als led verlichting verplicht is, en er ook niets anders meer te krijgen door de uitfasering van overige lichtbronnen, wordt de subsidie ook afgeschaald.

  

Nieuwste technieken

Het moderne kantoor kan worden verlicht met een standaard led armatuur. We kunnen ook breder kijken, Sterk in Led heeft ervaring met de nieuwste technieken. Van kunstmatige intelligentie tot biodynamische verlichting, we hebben het gedaan en de kennis in huis. 


Voor ieder kantoor

Ieder kantoor is uniek, hoe standaard de term "kantoor" ook mag zijn. Van industriële plafonds met de kabelgoten zichtbaar, tot bandraster- en systeemplafonds: onze brede kijk op de markt maakt dat we voor iedere stijl een passend armatuur kunnen bieden. 

De voordelen van led verlichting

  • Bespaart >50% aan energie
  • Is comfortabel door gebruik te maken van optieken
  • Is perfect te dimmen, desgewenst volledig geautomatiseerd
  • Gaat 100.000 uur mee
  • Kan, in de juiste uitvoering, tegen temperaturen van 80 graden en vocht
  • Lagere onderhoudskosten 
  • Start gelijk op zonder te knipperen
  • Ook voor Food omgevingen

Klanten aan het woord

Hans Kriegers - Mainetti

Afgelopen periode heeft "Sterk in Led" voor ons de installatie volgens de geldende NEN-normen in orde gemaakt. Ook hebben ze voldaan aan de verlichting opbrengst die was gevraagd.

Miedema VOF meubelstoffeerderij
Heel zorgvuldig voortraject met goed advies, film en 3d animatie. De montage ging heel prettig en we zijn super tevreden met onze nieuwe lichtlijnen in combinatie met het lichtmanagementsysteem.
Ron van Vossen - Pfeiffer Vacuum

Prima advies in combinatie met een zorgvuldige en probleemloze installatie. Inmiddels al veel led-panelen laten installeren.


                   

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

                 

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?