Verlichting voor nieuwbouw

Wanneer alles samenkomt

Wij nemen volledige verantwoordelijkheid in uw nieuwbouw project

>8
Jaar ervaring
24/7
Storingsdienst
10
Fulltime medewerkers
>150
Projecten gerealiseerd
Warehouse led

Ook uw installateur

Bij nieuwbouw is het belangrijk dat iedere partij zijn verantwoordelijkheid neemt, en licht is daarin prima als subonderdeel van de E-installatie uit te voeren. Sterk in Led werkt met met alle grote- en kleine installateurs samen om uw project tot een daverend succes te maken. 

Bij grote nieuwbouw projecten zijn aanvullende zekerheden een vanzelfsprekendheid. Zo staan onze partners naast ons, omdat grote projecten om stevige merken vragen. Voor, tijdens en na de bouw.

Vanaf het eerste idee

Vaak worden we in de ontwerpfase al meegenomen in nieuwbouw trajecten. Onze lichtontwerpers kijken verder dan alleen verlichting: want als we het op de meest gunstigste manier inrichten besparen we niet alleen op de verlichting, maar op de hele installatie. 

Second opinion nodig? Dan kunnen we snel schakelen en een tegenvoorstel neerleggen. Voor binnen, buiten en besturingstechniek. 

Montage led verlichting

Vaste projectleider

In het project moet alles samenkomen. Vanaf de aanleg met installaties zijn we iedere week op een vaste dag aanwezig voor projectoverleg. Bij ieder relevant bouwoverleg, in het voortraject of tijdens de bouw, staan we zij aan zij met de mede bouwers om er samen een succes van te maken. 

Klanten aan het woord

Miedema VOF meubelstoffeerderij
Wat een superservice en betrouwbaarheid!! Onlangs ons hele bedrijfspand voorzien van led-verlichting naar volle tevredenheid! Snel, vakkundig en vooral heel klantvriendelijk.. een dikke 10 van ons ! Ga zo door .. ik raad jullie bij iedereen aan !!
Ron van Vossen - Pfeiffer Vacuum
Prima advies in combinatie met een zorgvuldige en probleemloze installatie. Inmiddels al veel led-panelen laten installeren.
Wim Groothuis - PFT Profiles
Heel zorgvuldig voortraject met goed advies, film en 3d animatie. De montage ging heel prettig en we zijn super tevreden met onze nieuwe lichtlijnen in combinatie met het lichtmanagementsysteem. 
                   

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

                 

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?