Projectverlichting voor industrie en logistiek

Uw continuïteit gewaarborgd

Omdat veilig werken begint met zien wat je doet

Duurzaam
Producten made in EU
Flexibel
Storingsdienst
Continuïteit

10 Jaar garantie

Gespecialiseerd voor bedrijven uit de

Industrie

Bedrijven die productie moeten maken. Met de focus op uw continuïteit realiseren we de beste verlichting, zodat processen duurzaam voortgezet worden en veiligheid voorop staat.

Logistiek

In de logistiek is verlichting een enorme kostenpost. Besparingen van 30% op het totale energieverbruik zijn aangetoond. Met onze 24/7 storingsdienst staat uw bedrijf nooit stil.

Automotive

Van spuitcabine tot showroom: we zorgen ervoor dat auto's beter uitkomen dan ooit tevoren. De juiste verlichting laat uw auto's de showroom uit knallen!

Lichtplan op maat

Voor ieder project maken we een lichtplan op maat. Zo garanderen we dat jouw project exact wordt zoals beloofd. Met de juiste lichtsterkte, zo min mogelijk schaduwen en lage verblinding. Verlichting moet bijdragen aan een comfortabele werkplek, en dat simuleren we in 3D. 


Daarbij dient het lichtplan als een basis voor werk- en revisie tekeningen zodat in de executie van het plan alles soepel verloopt.

Project verlichting

Een team van 6 monteurs zorgt er op dagelijkse basis voor dat de lichtplannen van de engineers worden uitgevoerd. Tijdens het project zorgt de projectleider ervoor dat alle afspraken worden nagekomen, de deadline strak staat en uw processen zoveel mogelijk doorgang vinden. 

Juist omdat we zoveel mogelijk met eigen monteurs werken kunnen we de installatie van A tot Z verzorgen tegen een concurrerende prijs. We zijn eerlijk over meer- en minderwerk, en zijn ook na afronding van het project bereikbaar voor service en onderhoud. Vanzelfsprekend leveren we op conform de NEN-normeringen en het bouwbesluit.

Lichtmanagement

Lichtmanagement is de verzamelnaam voor alles wat met het aansturen van verlichting te maken heeft. Het  zorgt ervoor dat de besparing sneller terugverdient is, zonder het comfort te verliezen. 

Een snelle terugverdientijd is altijd gepaard met de mogelijkheden om te dimmen op daglicht, beweging en andere slimme schakelingen. 

Wij zijn er goed in om het complexe lichtmanagent eenvoudig te houden. Zelf aan de knoppen, waarmee je de continuïteit in de operatie altijd kan waarborgen. 

Hans Kriegers

COO Mainetti BV

klanten vertellen

Afgelopen jaar hebben wij een bedrijf ingehuurd om ons pand in te richten met verlichting. Helaas bleek dat dit niet goed verliep en hebben wij besloten om met dit bedrijf de samenwerking te stoppen.

Na aanleiding daarvan zijn wij bij "Sterk in LED" uitgekomen als partij die ons een aantal opties aanbod als oplossing om alles weer in orde te krijgen. (met gebruik makend van een deel reeds gebruikte materialen)

Afgelopen periode heeft "Sterk in Led" voor ons de installatie volgens de geldende NEN-normen in orde gemaakt. Ook hebben ze voldaan aan de verlichting opbrengst die was gevraagd.

Wij willen Sterk in LED derhalve bedanken voor het werk wat ze hebben geleverd.

De voordelen van led verlichting

  • Bespaart >50% aan energie
  • Is comfortabel door gebruik te maken van optieken
  • Is perfect te dimmen, desgewenst volledig geautomatiseerd
  • Gaat 100.000 uur mee
  • Kan, in de juiste uitvoering, tegen temperaturen van 80 graden en vocht
  • Lagere onderhoudskosten 
  • Start gelijk op zonder te knipperen
  • Ook voor Food omgevingen

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkwijze?

Na een telefonische intake hebben we een aardig beeld bij het bedrijf, wat jullie doen en waar de wensen liggen. Als we het nodig vinden, en dat is vaak nodig, komen we op locatie langs en lopen we de belangrijke punten langs. Vervolgens gaan we aan de slag met een plan van aanpak, het lichtplan en de engineering. Die werken we zover uit dat het een onderbouwing is voor een offerte. Na het akkoord pakken we de engineering verder op en werken we de details uit. Onze monteurs installeren netjes de verlichting en sluiten alles conform de NEN1010/NEN3160 aan.

Wat als de verlichting toch stuk gaat?

We hebben een garantieperiode van 10 jaar op armaturen, waarbij we zowel het armatuur als de arbeid vergoeden. Met onze eigen hoogwerkers kunnen we snel ter plaatsen zijn, zodat de productie door kan gaan. Additioneel is er een service overeenkomst af te sluiten, waarin we 24/7 voor je klaar staan.

Zijn er kosten aan een lichtplan verbonden?

In de basis zijn er geen kosten aan een lichtplan. We kijken vooraf of de aanvraag matcht met ons bedrijf, we willen zeker zijn dat we jullie écht verder kunnen helpen. Een lichtplan is nodig als onderbouwing voor de offerte, en daarmee kosteloos.
Komt er niet een aanvraag naar onze kant, maar wel een lichtplan nodig? Bijvoorbeeld als gemeente in een verduurzaming aanbesteding, of als gebouwbeheerder een onafhankelijk plan nodig? Dan zijn lichtplannen een consultancy dienst en volgt er een factuur.

Welke merken hanteren jullie?

Wij werken uitsluitend met Europese merken, ons leergeld van Chinese verlichting hebben we al betaald. Denk aan merken als Tridonic, Zumtobel, Thorn, Siteco, Luxon en het Nederlandse Veko, Internova of Luminaid.

Wat is het voordeel van sensoren?

Met sensoren zijn we in staat de terugverdientijd drastisch te verlagen. Zo zorgen dat er alleen licht brand als het nodig is, en dimt de installatie terug als dat kan. Op beweging, daglicht of andere voorwaarde die we instellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de verlichting als Light as a Service af te sluiten, waarin we met een leasepartner het project realiseren. De verlichting is dan operationeel in de lease, waarmee het niet op de balans staat. Het is een veel gebruikte manier om te verduurzamen, omdat de besparing vaak groter is dan de maandelijkse kosten.

Hoe regel ik de subsidie aanvraag?

Niet, dat verzorgen wij voor je. Onze collega Debby is een topper als het gaat om EIA aanvragen, en de accountant kan daarbij de KIA regeling opnemen bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Zeker. Er zijn twee DIALux ontwerpers werkzaam en Harm is ISSO gecertificeerd voor noodverlichting. Daarnaast zijn alle monteurs voorzien van VCA en hoogwerker certificaat.

Indicatieve offerte aanvragen of gelijk een afspraak plannen?