Werkwijze voor vervangen TL verlichting
Foto met bus SIL

Professionals in verlichting

Zo maken we bedrijfspanden duurzamer met led verlichting

>8
Jaar ervaring
24/7
Storingsdienst
10
Fulltime medewerkers
>150
Projecten gerealiseerd

(online)afspraak

Op onze eerste afspraak kijken we waar de verbeterpunten, wensen en verwachtingen liggen. Als we overtuigd zijn dat we jullie verder kunnen helpen met de vraagstukken gaan we naar de inventarisatie. In de praktijk kan de inventarisatie vaak ook bij de afspraak gedaan worden. 

Lichtplan als basis

Bij de inventarisatie kijken we welke verlichting er nu aanwezig is, hoe de routing in het pand is en waar de verbeterpunten zijn. In het lichtplan werken we dat verder uit, met 3D simulaties en onderbouwingen met meetvlakken. Zo weten we vooraf exact wat het resultaat wordt. Het lichtplan is de onderbouwing van de offerte en de start van de verdere engineering en revisie tekeningen.

Presentatie lichtplan en mock-up

We presenteren het lichtplan en voorzien een demo opstelling. Zo krijgt je beeld en geluid bij de keuzes en oplossingen die we bedacht hebben. In dit hele proces heb je ook inspraak. We zorgen er samen voor dat we een basis leggen voor een project wat aansluit bij jullie gedachtengoed.

Deal!

Als we op hoofdlijnen een akkoord hebben werken we de details uit met het management. We komen tot een akkoord voor uitvoering, en daaruit ook de financiële kant van de deal. Wil je de investering zelf doen, of maak je gebruik van led leasing? Ook in dit traject begeleiden we onze klanten.

Engineering

Als de deal gesloten is gaan we verder met de engineering. We werken vanuit onze basis, het lichtplan, naar werktekeningen en revisies. De planning wordt verzorgd, de laatste details besproken voordat we aanvangen met de montage. Kunnen we overal goed bij? Heeft de productie de minste hinder? We werken zoveel mogelijk om de bestaande processen heen, en dat lukt alleen met goede voorbereiding.

Uitvoering

Onze monteurs vangen het werk aan. We monteren volgens de NEN-normeringen en VCA standaard de verlichting. Zo werken we efficiënt, schoon en vooral veilig. In dit traject is de projectleider met regelmaat op het werk te vinden en is er dagelijks overleg met de zelfstandig monteur. Is er sprake van meer of minderwerk? Dan wordt dat tijdig kenbaar gemaakt. Geen verassingen achteraf. Beloofd. 

Oplevering, service en onderhoud

Bij oplevering controleren we of alles volgens afspraak is gemonteerd en aangesloten. We verstrekken de revisie tekeningen, handleiding van het lichtmanagement en de service overeenkomst. We laten je niet los, maar blijven in contact en bereikbaar voor service, onderhoud en storingen.

Klanten aan het woord

Wim Groothuis - PFT Profiles
Heel zorgvuldig voortraject met goed advies, film en 3d animatie. De montage ging heel prettig en we zijn super tevreden met onze nieuwe lichtlijnen in combinatie met het lichtmanagementsysteem.
Miedema VOF meubelstoffeerderij
Wat een superservice en betrouwbaarheid!! Onlangs ons hele bedrijfspand voorzien van led-verlichting naar volle tevredenheid! Snel, vakkundig en vooral heel klantvriendelijk.. een dikke 10 van ons ! Ga zo door .. ik raad jullie bij iedereen aan !!
Mainetti - Helmond
Afgelopen periode heeft "Sterk in Led" voor ons de installatie volgens de geldende NEN-normen in orde gemaakt.
 Ook hebben ze voldaan aan de verlichting opbrengst die was gevraagd.

Doe uw aanvraag via de chat of neem contact op